2017-02-18

Jag är efter...

I skrivande stund är det dag 49 och jag har publicerat 46 bilder. Tanken på att jag ska göra 365 bilder i år är lite skrämmande.
Livet är som det är med heltidsarbete, familj och andra engagemang. Det går i 120 km/h! Det som är så tråkigt är att man måste prioritera vad man ska göra. På sistone har jag helt enkelt inte haft tid att pyssla med bloggen och bilderna så mycket som jag egentligen vill. Det som är allra mest tråkigt är att det inte funnits tid till att titta på alla andra bildbloggar och lämna kommentarer. Jag har dåligt samvete för att jag inte ens besökt alla trevliga människor som varit inne hos mig och lämnat kommentarer.

Tyvärr ser det också mörkt ut framöver med mycket arbete.

Det innebär inte att jag kastar in handduken, men jag kommer inte att vara så aktiv som jag egentligen vill. Förhoppningsvis blir det mer tid för foto nu när ljuset börjar hitta tillbaks till våra breddgrader. Snart drar motorcykelsäsongen igång igen och då kommer naturligtvis kameran få hänga med så mycket som möjligt.


På återseende!

1 kommentar:

  1. Jag ligger också efter men tog igen en del igår och idag (hade tid eftersom jag är sjuk plus att jag hade varit bortrest och haft fina fototillfällen). Det gäller att ha lite disciplin på sig själv och så ork förstås, det är den som brukar tryta först. Ifjol hann jag till mars, sen blev det totalstopp i fotoutmaningen. Men nu i efterhand ser jag vad det förmodligen berodde på - jag började jobba heltid då. Gör så mycket du orkar, det är det enda råd jag har. Och du, jag har också varit dålig på att kommentera hos andra...

    SvaraRadera